PRODUKTER


 

Ølutvalg

Vi satser på å ha et bredest mulig utvalg av norskproduserte øltyper tilgjengelige i vår butikk. I tillegg har vi et stort utvalg utenlandske spesialiteter og bestselgere. Spør du
om råd, kan vi gi deg muligheter til smaksopplevelser som både vil begeistre og forundre


 

Fersk øl på growler


Kjøp fersk øl fra fat. Vi selger store flasker med plass til to liter øl. Disse fyller vi med fersk fatøl med vårt nye tappeanlegg. Kom innom butikken for å se hvilken øl vi har på tapp.


 

Kassesalg av halvlitere med brus


Vaaland 1889 er muligens alene om å ha fokus på kassesalg av brus i halvlitersflasker. Til selskap og arrangement er dette både enklere og rimeligere. Vi har stort utvalg og
eget miksetorg hvor du kan sette sammen kassene av de brustypene du ønsker. Vi har også godt utvalg av glassflasker som tar seg godt ut på et pyntet bord.

 

Riktig og viktig tilleggsutstyr
I tråd med at nordmenn har fått øynene (og munnen) opp for kvalitetsøl, tilbyr vi en rekke ulike glasstyper som både er dekorative og framhever lukt og smaksopplevelsene. Vi har også annet nyttig serveringsutstyr og dekor som skaper gode rammer om ølopplevelsene. Snakk med oss hvis du er på jakt etter noe. Vi har et solid kontaktnett i inn- og utland.